E85 – oikeita ongelmia

Torstaina kotiin ajellessani muutamia satoja metrejä ennen kotia auto nyki pari kertaa ja moottori sammui samoin tein. Virta-avaimen kääntö ei aiheuttanut normaalia bensapumpun surausta, joten oireet olivat samat kuin talvella.

Takapenkki pois edestä ja näköyhteys bensapumpun ripustukseen. Muutama kopaus ja kokeilemaan, pumppu surahteli vaivalloisesti. Virta-avaimen ränkkäystä ja kohta pumppu surahti normaalisti, starttasin ja ajoin kotiin.

Bensapumppu irti ja perjantaina hakemaan uusi.

Nyt pumppu vaihdettu, auto toimii normaalisti. Leikkasin pumpun auki nähdäkseni onko hiilet taas menneet..

20130818_105223

.. ja sieltä se paljastui, hiili kulunut ihan loppuun. Pumpulla ajettu vain 10000 km, joten merkittävän pahasta kulumisesta on kyse.

Näillä näkymin joudun unohtamaan etanoliautoilun :-/ Toki kyseessä voisi olla hirmu huonosta mäihästä ja pumppu oli huono jo syntyjään(?)

Unohtui, vaihtoehtona voisi olla erillispumppu, jossa hiilet eivät ole tekemisissä polttoaineen kanssa ja viritellä se alkuperäisen tilalle. Jätetään ajatus hautomaan.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.