Windows 8.1

Kokeilen vaihteeksi olla ongelmien keskipisteessä päivittämällä 8.1 version ensimmäisten joukossa. Yleisohjeena oli päivityksen tapahtuvan Windows kaupan kautta.

Kauppa auki mutta mitään vihiä ei näkynyt päivityksestä. Netistä löytyi tieto päivittää kone ensin windows updatella, jonka jälkeen päivitys ilmestyy kauppaan. Tämä ohje piti paikkaansa. Päivitys aloitettiin ja tilanne näytti 10 min kuluttua tältä:

Windows 8.1

Nostan hattua MS:lle että uskaltaa unohtaa vuosien varrella käyttäjää hyödyttävien ominaisuuksien esittämisen; aikatauluarvion, siirtonopeuden ja tiedostokoon :-o. Ääneen voi kysyä kenelle tällainen on tehty? Miksi pantata olennaisia, erityisesti hyödyllisiä tietoja?

Netistä löytyi tieto että päivitys on kooltaan yli 3GB ja myös väite ettei 8.1 päivitystä saa erillistiedostona, vaan jokainen päivitys ladataan erikseen. Jos nuin on, on se karmea moka useamman koneen päivittäjille saati 2G mokkulanetin kautta päivitystä tekeville.

Windows 8 julkaisun jälkeen on minulla ollut tunne ettei MS tiedä mitä tehdä, koittaa sitten matkia Applea paremman puuttessa.

Päivitys tovi myöhemmin

8.1 asentui kuten pitikin. Ainoa törmätty ongelma oli lähes suoranainen vaatimus käyttää ja kirjautua windows-tunnuksin verkkoon mutta sen sai ohitettua kun älysi luoda uuden tilin, jolloin siinä näkymässä voi ohittaa luonnin kokonaan.

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.