Telian “asiakaspalvelu”

Joudun työni puolesta olemaan mm. Telian kanssa tekemisissä ja tänään taas varaventtiili soi kun heidän asiakaspalvelunsa on niin olematon.

Chat-palvelut ovat päivän sana monessa firmassa “säästöjen” takia (oikea säästö tulee vasta jos asiakas kykenee ulkoistamaan itsensä muualle paremman asiakaspalvelun pariin).

Meillä on eräs ongelma ja johon tarvitsin pikaista vastausta. Valitsin chatin, avautui ruutu asiakaspalvelu vaiko vikapalvelu. Valitsin vikapalvelun ja kirjoittelin stoorin valmiiksi nopeuttaakseni asiointia. Lähetys ja tuli ilmoitus että aspa onkin varattu ja kommentteja ei voinutkaan enää laittaa lisää, eikä jonossa voi olla.

Onneksi aavistin tilanteen ennakolta ja kopioin tarinan talteen -> valitsin seuraavaksi asiakaspalvelun. Sieltä tulikin heti että kaikki varattuja ja pitää syöttää asiakastiedot, nimi, puhnro (maatunnuksella, muuten ei kelvannut, eikä osannut sanoa tästä vaatimuksesta), firman Y-tunnus (!!) ja sähköpostiosoite.

KAIKKI nämä tiedot oli jo Telialla tiedossa, koska chat palveluun piti erikseen kirjautua firman tunnuksella! Lisäksi jaksaa mietityttää rohkeneeko Telia olla erilainen ja arvostaa asiakkaitaan riippuen kuinka lypsettävästä firmasta on kyse.

Lähetyksen jälkeen mitään chattia ei tullutkaan, vaan tekstit olivat menneet sähköpostiin ja vastausta ei heti saanutkaan.

Mietin että koitan taas vikapalvelua mutta ainoa vaihtoehto olikin jatkaa 1. chattia (uutta ei saanut valita) ja joka sanoi että kaikki varattuja. Kun kirjautui pois ja takaisin, saattoi chatin taas avata “uutena” mutta kaikki henkilöt edelleen varattuja. Luonnollisesti vika jäi taas selvittämättä.

 

2 comments to Telian “asiakaspalvelu”

  • Hei! Ikävä kuulla, että chat-asiakaspalvelun kanssa on ollut ongelmia, etkä saanut asiaasi hoidettua. Kehitämme chat-palvelua parhaillaan ja selkeästi siellä on vielä rutkasti parantamisen varaa. Kiitos kun kerroit kokemuksistasi. Laitan tämän kehitysporukalle tiedoksi, jotta asiointi sujuisi jatkossa jouhevammin. Joko sait asiasi jotain muuta kautta hoidettua vai kaipaatko apua sen suhteen?

    // Ilari@TeliaPartio

  • jjarven

    Asia jäi selvittämättä. Teimme ohjeistuksien mukaan mutta ei auttanut ja emme saaneet enää vastausta.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.